Langdtidsbruk av sobril 25 mg

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg lider av kronisk insomnia, noe jeg har slet med i over 40 år. Først då fikk resept på sobril 25 mg, fikk jeg stabilisert livet mit igjen. Dessverre, for 7 år siden var min fastlege av den meningenat måtte bråslutt med sobril. (Han advardt meg at jeg vill sliter med store abstinenser)
Det stemte ikke. Jeg merket ingen som helst form for plager. Han satt meg over på 10 mg Stilnoct og disse har brukt nå i 7 år. Problemet er at Stilnoct virker bare av og til. Den har ikke blitt velykket for min del. Håper at dere kan ha noe bedre forslag. mvh

Mann, 66 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke helsepersonell og kan dessverre ikke gi råd om riktig eller bedre medisiner mot din insomnia. Vi anbefaler deg å snakke med legen om dette, eventuelt be om å bli henvist til en søvnklinikk/søvnspesialist.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.