Kløe av cannabis?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, jeg røyka hasj for ca 2 døgn siden nå. Steinheten er gått over, og jeg føler meg bevisst og koordinert. Samtidig kjenner jeg at jeg fortsatt har lyst på noe godt hele tiden og ting smaker bedre som det gjør når man er påviket av hasj. I tillegg kjennes det rart ut å klø seg på kroppen og jeg klør mer enn ellers. Dette har ikke skjedd andre ganger etter å ha røyka hasj, men denne gangen var det en annen type grønt. Kan det ha noe å si? Jeg lurer på om disse symptomene er faretruende eller om de er vanlige?

Kvinne, 17 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Kløe er ikke en kjent ettervirkning av hasjrøyking. Hvis kløen vedvarer anbefaler vi deg å ta kontakt med fastlegen for å sjekke det ut. Det kan jo være flere grunner til at kløe oppstår. På vår hjemmeside finner du faktainformasjon om cannabis.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.