Hei, jeg røyka hasj for ca 2 døgn siden nå. Steinheten er gått over, og jeg føler meg bevisst og koordinert. Samtidig kjenner jeg at jeg fortsatt har lyst på noe godt hele tiden og ting smaker bedre som det gjør når man er påviket av hasj. I tillegg kjennes det rart ut å klø seg på kroppen og jeg klør mer enn ellers. Dette har ikke skjedd andre ganger etter å ha røyka hasj, men denne gangen var det en annen type grønt. Kan det ha noe å si? Jeg lurer på om disse symptomene er faretruende eller om de er vanlige?

Kvinne, 17 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Kløe er ikke en kjent ettervirkning av hasjrøyking. Hvis kløen vedvarer anbefaler vi deg å ta kontakt med fastlegen for å sjekke det ut. Det kan jo være flere grunner til at kløe oppstår. På vår hjemmeside finner du faktainformasjon om cannabis.