Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Vernepleier- angst

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei!
Jeg sliter med sterk angst og bruker Seroxat og Lyrica for dette. I dag hørte jeg at Subrexa kan ha god effekt mot angst vil dere si det samme? Jeg har prøvd mye forskjellig men Lyrica er uten tvil den medisinen som hjelper best. Dessverre har jeg nok blitt avhengig av disse og bruker ofte flere enn jeg burde. Som igjen fører til at jeg må gå flere dager uten før jeg igjen kan få ny resept. Blir veldig dårlig i disse periodene, en vond sirkel. Jeg holder også på å seponere Subutex har gått fra 20 mg til 2 mg som jeg står på nå, er stolt av det. Har valgt å bruke lang tid på denne nedtrappingen, over 1 år. Målet er å komme ut av LAR og om 2 uker går jeg over til kun Temgesic. Tror dere Suprexa kan hjelpe meg mot angsten? Regner med at månedene som ligger foran meg nå kan bli ekstra tøffe. Har dere evt noen råd å gi meg er jeg takknemlig for dette, eller forslag til andre medisiner som kan være effektive mot angsten min. Den er svært hemmende og reduserer livskvaliteten min veldig. Takker på forhånd. Mvh

Kvinne, 54 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Først og fremst har du all grunn til å være stolt av å ha trappet ned på Subutex. Godt jobbet!

Vi i RUStelefonen er ikke helsepersonell og kan derfor ikke gi deg råd/anbefalinger om medisiner. Har du spørsmål om medisiner er det beste rådet vi kan gi å snakke med legen din, som kjenner deg og din sykdomshistorikk.

Lykke til!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.