Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Førerkort og vandel

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, jeg er 18 år gammel gutt! Jeg mistet lappen i i november,fordi jeg kjørte med utgått skilt og jeg unnlot og stoppet for politiet. Jeg mistet lappen i 3måneder,så når tiden nærmet seg så ville jeg ta førerprøven på nytt igjen,men politiet hadde ikke overført papirene og alt som trenges for p ta lappen på nytt til statens vegvesen,så jeg må ta teoriprøve på NPR det var forsent,men det er greit! Så skulle jeg ta vandelsattest på nytt igjen,men det ble ikke godkjent, det jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke får godkjent,jeg var ikke alkoholpåvirket eller noe sånt,og jeg kjenner flere folk som har gjort verre ting enn meg de fikk godkjent vandelsattest

Mann, 18 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Så vidt vi kan se handler ikke dette spørsmålet om rusmidler – derfor blir det også utenfor vårt fagområde å gi deg et godt svar. Hvis du har spørsmål om din vandelsattest, bør du kontakte ditt lokale politikontor og høre med dem om status. Ved behov kan du også vurdere å snakke med en advokat/jurist.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.