Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Liker ikke noen som liker meg

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har en gutt i klassen som har sinne problemer. Han liker meg veldig godt men jeg liker ikke ham. Det her valentinsdag og han spurte om jeg ville bli hans Valentine. Jeg så ja. Men egentlig var det for å ikke såre han. Når skolen var ferdig så så han at han var veldig nervøs for å spørre meg og at han var redd for å bli avvist. Jeg vil si til han at jeg ikke liker ham men jeg er redd han klikker. Jeg vil bare være venner med han. Hva skal jeg gjøre?

Kvinne, 12 år fra Trøndelag


RUStelefonen svarer:

Dette høres ut som en vanskelig situasjon, men vi i Rustelefonen svarer på spørsmål om rusmidler og rusmiddelproblematikk. Vi anbefaler at du heller sender inn spørsmålet ditt til Ung.no – der får du svar fra noen som er bedre kvalifisert enn oss!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.