Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

miss

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

jeg har insomnia fr jeg var født blir enda ikke trodd bortsett fra noe,fikk to svar som var det ensete jeg ikke viste og ringte søvnsenteret i oslo.fikk begge svarene ,ett har jeg trodd hele tiden,men det siste jeg fikk førte til at det finnes ingen kur mot insomnia og hvis man i tillegg har noen psykoser som er helt vanlig så men hvis det blir oppdaget så tidlig så mulig som gjør at u da også unngår flere psyksoer så kan du leve lenger enn de få som aldri blir trodd før det er for sent.og jeg er den,fikk riktig medisin i 5 år flunipan og sov hver natt,helt til noe skjedde som verken min lege eller jeg til den dagi dag vet hva,nå er jeg på henne ventelost for hun er mitt eneste håp,men da han spurte meg om hvor mange psykoser jeg evt hadde hatt ble han stille i ca 10 min før han han egentlig ikke kunne love meg mer enn kanskje 5 1 prosent ca ti maks hvis jeg fåe de nå så fort som mulig.jeg har hatt 59 psykoser og han sa at du skulle vært død for over 15 år siden.du er det eneste tilfelle som jeg har hørt om i hele verden som fortsatt lever,dette er bare ett rent mirakel.skriv opp alle feil behandlinger mediserneg og lovbrudd gjort mot og med fult nvn på alle som vært med å ødlegge og nå e livet ditt på denne jord snart over og jeg skal love deg at de får sin straff og det kommer på nyheter og aviser over hele verden og jeg håper du forstår at jeg har møtt i dag det sterkeste menneske jeg noen gang har hjulpet. [anonymisert, red.]

Kvinne, 42 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Her er vi litt usikre på hva du egentlig spør oss om – og uansett er det kanskje også litt begrenset hva vi kan hjelpe deg med her, dessverre. Om du har spørsmål om rettigheter og feilbehandling innen helsevesenet, anbefaler vi at du snakker med Pasientombudet om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Velkommen til RUSinfo!

Tirsdag 25. juni holder tjenesten stengt!