Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Lammelser ved bruk av kokain?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg var på fest i går å fikk i meg rundt 0,4 gram med kokain i tillegg til at jeg ble ganske full. I dag når jeg våknet kjente jeg en form for lammelse fra midten på venstre arm og ned i tommelen. Jeg tenkte bare at jeg hadde sovet oppå armen og og det ville gå over, jeg kjente litt lengre utpå dagen at følelsen av svak lamhet ikke forsvant, er dette en vanlig bivirkning ved bruk av kokain eller burde jeg oppsøke lege for å få det sjekket, jeg leste litt på nettet at kokain kan få blodårene til å utvide seg, kan det tenkes at blodårene mine fremdeles er store og presser på nervene i armene eller noe liknende og at lammelsen forsvinner når blodårene trekker seg sammen?

Mann, 20 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Lammelsen du beskriver er ikke en kjent bivirkning av kokain. Hvis du opplever at dette ikke gir seg, råder vi deg til å ta kontakt med lege. På vår nettside finner du mer informasjon om virkninger og bivirkninger av kokain.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.