Vondt i tannbein

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Driver nå å trapper ned et langt forbruk av store mengder med smertestillende opioder.men nå har jeg fått betennelse i tannkjøtt/tannbeinet igjen,kan det ha noe med nedtrappingen å gjøre?har begynt på antibiotika men den virker ikke!!!!!noen som har forslag til hvorfor jeg får vondt i tenners hver gang jeg prøver å slutte eller ikke har tatt noen smertestillende?

Mann, 77 år fra Møre og Romsdal


RUStelefonen svarer

Dette høres smertefullt ut og vi har stor forståelse for at du ønsker svar på hvorvidt smerten i tannkjøttet henger sammen med nedtrappingen av opioider. Oss bekjent er ikke dette et kjent abstinenssymptom, men vi som arbeider på Rustelefonen er ikke medisinsk utdannet så for å få et best mulig svar på dette anbefaler vi deg å ta kontakt med din fastlege.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.