Valium 5mg og ekstrem flyangst

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg lider av kraftig flyskrekk. Har tidligere fått sobril 10 mg. Har tatt to av disse når jeg skal fly og har hatt veldig lite virkning. Nå ringte jeg legen og spurte om et alternativ. Og hun skrev ut valium 5 mg til meg. Hun sier jeg skal ta EN før jeg reiser som skal holde til hele reisen på over 14 timer. Jeg testtok en nå i kveld og kjenner overhodet ingenting. Så nå blir jeg nervøs. Jeg får rett og slett panikk i fly og må vite jeg har virkning. Men tør ikke ringe å spørre om jeg kan ta to eller hva jeg skal gjøre. Det skal nevnes at jeg veier 90 kg. Vet ikke om dette har noe å si. Men jeg er kjemperedd for å ikke få virkning nok. Kan dere hjelpe meg? Er det farlig å ta to valium 5 mg? Jeg er desperat da jeg reiser om 2 dager. På forhånd takk

Kvinne, 37 år fra Møre og Romsdal


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke helsepersonell, og kan derfor ikke anbefale deg hvilken dose du bør ta med Valium. Dette bør du snakke med legen som skriver det ut om.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.