Hei!
Jeg bruker deres app HAP, og det er en veldig bra app med mange gode funksjoner. Er veldig fornøyd.
Det eneste jeg har å pirke på er triggerdagboken, fordi mange av valgene er ikke relevante for meg. Et tips kan være å gjøre slik at man kan skrive inn tittel selv, i tillegg til de som er der. Er nok mye styr med å lage nye ikoner, så da kunne man ha valg de som allerede er der, med eget tema. Eller en plass man kan skrive ned notater og følelser.
Noen punkter jeg kunne tenkt meg å hatt er serie, lage mat, rydde, meditere osv. Så får man noe litt mere konkret 🙂

Kvinne, 18 år fra Nordland


RUStelefonen svarer:

Takk for at du tok deg tid til å sende disse tilbakemeldingene. De er veldig nyttige for oss. Vi skal overlevere dem til utviklerne så de kan se nærmere på det.

Vi er glade for å høre at du har nytte av appen. Håper du får et forhold til cannabis som er slik du selv vil at det skal være!