Jeg vil ikkje mer jeg vil slippe alt

Kvinne, 33 år fra Vestfold


RUStelefonen svarer:

Det er tydelig at du har det veldig vondt, og at du er i en vanskelig situasjon akkurat nå. Vi vet ikke noe om hvordan situasjonen din er, men vi vil oppfordre deg på det sterkeste til å fortelle noen om hvor vondt du har det. Selv om ting føles håpløst nå, er det ikke sikkert det vil føles på samme måte alltid. Det finnes flere som gjerne vil hjelpe deg til å få det bedre, men for å gjøre det må de vite hvordan du har det. Det kan føles helt umulig å snakke om noe som er så tøft, men de fleste som gjør det synes det er en positiv opplevelse etterpå.

Vi vil oppfordre deg til å ringe legevakta om du tenker på å ta ditt eget liv nå, eller har har inntatt kombinasjonen du har nevn i emnefeltet. Utover det kan det hjelpe å snakke med noen du stoler på og/eller ta kontakt med lege som kan henvise til psykisk helsehjelp.  Du kan også ringe Mental Helse sin hjelpetelefon (116 123). De vil gjerne snakke med deg, og er vant til å snakke om vanskelige ting.