Kan man dø av overdose av Paracet?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

jeg lurer på om man kan dø av å ta overdose av paracet?

Kvinne, 13 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Kjære deg, vi lurer på hvorfor du spør om dette. Har du det vanskelig, kan du gjerne snakke med oss – vi er her for deg. Du kan også snakke med Kors på halsen. De som jobber der er vant til å snakke med folk som har det vanskelig. Gjelder dette deg vil vi også oppfordre deg til så snakke med en voksne du stoler på. Det kan være foreldre, helsesøster på skolen, eller Helsestasjon for ungdom.

For å svare på spørsmålet ditt er det riktig at det kan være farlig å ta store doser Paracet, men vi ønsker ikke å skrive noe om hvor mye som skal til, da du eller andre som leser dette kan bli trigget av det. Ønsker du mer spesifikk informasjon kan du ringe Giftinformasjonen (22 59 13 00).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.