Hei. En viktig person i livet mitt opplevde noe helt forfærdelig for noen dager siden. Vedkommende ble så full at en ikke husker noe omtrent. Det eneste vedkommende husker er at en nål med ett eller annet ble satt i armen mot ens vilje, men kunne ikke protestere. I kjølevannet er vedkommende ekstremt redd, deprimert og skamfull. Får ikke tak i dere PR tlf. Noe vi virkelig kunne trengt. Hva bør vi gjøre? Hvor henvender vi oss?? Takk!

Mann, 27 år fra Vestfold

 


RUStelefonen svarer:

Vi hadde tekniske problemer på telefonen i dag ( søndag 0408), men heldigvis rettet det seg så dere nådde oss etter hvert. Som vi formidlet til dere på telefonen råder vi vedkommende som hadde blitt utsatt for denne ubehagelige situasjonen å ta kontakt med legevakt for å få tatt nødvendige prøver og undersøkelser. Vedkommende er også velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 08588 eller chat for en utdypende samtale om situasjonen. Alle henvendelser er anonyme.