Dø av overdose?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har inntatt
4stk 10mg cetirizin
28stk 10mg vallergan
97stk 10mg hydroxzine
18stk 15mg mirtazapin
20stk 200mg Ibux
Og 20 stk 500mg Paracet
Egentlig alt jeg fant… kan jeg dø av dette?

Mann, 33 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en akuttjeneste; det kan ta flere dager å få svar via vår spørsmål og svar-tjeneste.  Ved behov for akutt medisinsk bistand, ta kontakt med AMK 113, Legevakt 116 117 eller Giftinformasjonen 22 59 13 00.

Dersom du ikke har kontaktet helsepersonell allerede vil vi råde deg til å gjøre det så fort som mulig. Vi vet ikke hvorfor du inntok alle tablettene du fant, men dersom du ønsker noen å snakke med kan du kontakte lege og få en henvisning.  Hvis du synes det er vanskelig å snakke med noen ansikt til ansikt kan du kanskje begynne med å ringe eksempelsvis Mental helse på 116 123 eller Kirkens SOS på 22 40 00 40. De er vant til å snakke om det meste og du er anonym når du ringer inn.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.