Jeg røyket sterk hasj i april som første til panikkangst. De neste dagene sov jeg dårlig, etter 4 dager røyket jeg hasj på nytt og fikk angst med engang jeg tok en trekk. Jeg har nå slitt med vedvarende angst i 5 måneder. Angsten har ikke ikke blitt bedre. Jeg føler meg svimmel og nesten utenfor min en kropp. Når jeg lukker mine øyne føles det som at jeg er på en båt.
Har dere noen tips på hva jeg kan gjøre?

Kvinne, 26 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi har forståelse for at det er veldig vanskelig å ha det slik du har det nå. Siden angsten ikke har blitt noe bedre vil vi anbefale deg å søke hjelp. Det enkleste er å kontakte fastlegen din og få en henvisning til psykolog. Det finnes også selvhjelpsgrupper som for eksempel Angstringen som tilbyr chat, telefon og grupper. Du kan også ringe Mentalhelse sin hjelpetelefon(116 123).