Etter 10 år med daglig inntak, men helst på kvelden for min del . Etter en diskusjon så får å bevise hvor enkelt det er for enkelte å det er de fleste å slutte på dagen . Det som skjer er at du ikke får sove den førte natten å det er det, hvis du har fortsatt problemer har du tatt andre ting en Cannabis, E for eksempel eller LSD.
Alkohol er lovlig å folk har litt problemer med Helge Fylla ,det er en annen sak. Men alle går ikke å drikker hele dagen, noen få gjør det å sånn er det med med de som bare røyker Cannabis . Så har du de som tar det på Festivaler eller skal se en fin film. Synd at en sånn aldrig kan komme inn i Politiet eller å får stengt mange Jobber bare får å ha røkt noe som du bare blir glad å sulten av i ungdommen.
Ikke hadde vi har Jens som topp i Nato hvis han blei tatt de få gangene han var i Slottsparken når han var ung student, eller bare tok han en Bill Clinton, jeg trakk ikke ned He He.

Mann, 54 år fra Vestfold


RUStelefonen svarer:

Her er vi litt usikre på hva du egentlig spør om – du er derfor velkommen til å kontakte oss igjen dersom du har noen litt mer utfyllende spørsmål.