Tom for Valium

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Har tatt Valium 10 mg tabletter på e. Lengre utenlandsreise i 2 mnd. Tatt mellom 60 til 100 mg dagen har bare 20 igjen og jeg føler meg som et helvette med kramper og kløing over hele kroppen. Pluss angst. Om min økonomiske situasjon er kommet tilbake for 1000. Når jeg er tom i morgen vet jeg ikke hva som kommer til å skje..

Mann, 28 år fra Troms


RUStelefonen svarer:

Det høres ut som du er i en vanskelig situasjon. Utfra hva du skriver fremkommer det ikke om du har fått valium utskrevet av lege eller ikke. Uansett anbefaler vi deg å ta kontakt med fastlegen din og beskrive situasjonen du befinner deg i nå. Er ikke fastlegen tilgjengelig nå, så ta kontakt med legevakt hvis situasjonen blir for krevende.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.