Xanax ,rivotril og sprit?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Heisann
I går tok min sønn på 14 4 xanax (sniffet de) og 5-6 rivotril og drakk neste en halv flaske 60% . Og nå i dag kl 13. Er han ganske dårlig(har kastet opp 2 ganger) veldig sedat, litt kaldsvette, forvirret og magen romler. Hva bør vi være obs på eller frykte? Noe vi kan gjøre, bør gjøre eller må gjøre? Eller går dette seg til litt etter litt. Hvor lang tid vil det eventuelt ta?
Mvh bekymret Pappa

Mann, 14 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Vi vil gjøre oppmerksom på at Rustelefonens hjemmeside ikke er en akutt tjeneste, det vil kunne ta opp til en uke før spørsmål blir besvart. Situasjonen du beskriver høres svært alvorlig ut. Den blandingen du beskriver kan i verste fall være livstruende. I en slik situasjon anbefales det å ta kontakt med 113 eller legevakt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.