Urinprøver

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg røyka hasj ca hver dag i 2 uker, var 1 uke clean og trente og var sunn. Har en ok forbrenning. Røyka noen drag etter det hadde gått 1 uke..
Hvor lang tid tar det før det går ut av kroppen ca? Er det noe jeg kan gjøre for at det skal gå ut fortere i urinen?

Mann, 19 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Det er vanskelig å si hvor lang tid det vil ta før du har negative urinprøver på Thc etter to ukers daglig bruk. Faktorer som hvor mye du røyket daglig, hvor sterk hasjen var (andel Thc) og din forbrenning vil ha betydning. Thc lagres i fettvevet, og daglig bruk gjør at du har ett lager i kroppen som skilles ut over tid. Etter enkeltinntak vil det kunne påvises i urin opptil en uke, og etter regelmessig høyt inntak helt opp til ti uker etter. Vi kjenner ikke til noen måte å få Thc til å gå raskere ut av kroppen. Vi legger ved en artikkel fra vår hjemmeside om – Cannabis i urinprøver og blodprøver.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.