Hei. Hvor mange sovetabletter kan man dø av

Mann, 15 år fra Oppland


RUStelefonen svarer:

Det blir en type brukerveiledning vi ikke gir. Vi kan ikke gi deg en oppskrift på hvordan du kan skade deg selv. Dessuten vil ulike personer ha ulik toleranse, i tillegg til at det finnes svært mange typer sovetabletter, med varierende styrkegrad.

Hvis du har det vanskelig, vil vi heller oppfordre deg til å snakke med noen om hvordan du har det, og få hjelp. Det finnes mange ulike tilbud, som kan hjelpe deg dersom du ber om det. I artikkelen oversikt over gode hjelpetilbud (Ung.no) vil du finne mange av disse. Se også denne guiden som forklarer hvordan du kan gå frem for å få innvilget psykolog. Tipser også om Mental Helse, en døgnåpen og gratis hjelpetelefon for alle som trenger noen å snakke med.