Hvilke piller er det lettest å dø av etter overdose?

Kvinne, 17 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi kan nok ikke gi deg svar på det du lurer på, det ville vært uforsvarlig av oss. Om det er slik at du tenker på å avslutte livet ditt, håper vi at du kan snakke med noen om disse tankene slik at du slipper å være alene med følelsene dine.  Om det er noen i din omgangskrets/familie du stoler på, håper vi at du kan snakke med en av de. Eventuelt  om du har for eksempel en grei lærer, en sosialarbeider eller lignende på skolen du kan snakke med? Du kan også ringe Mental Helse på 116 123 (døgnåpent), kirkens SOS på 22 40 00 40 (døgnåpent), lege/legevakt eller psykolog, eller kontakte Helsestasjon for ungdom. Vi håper at du gjør dette, du skal ikke behøve å være alene når du har det vondt, og det finnes folk som både vil og kan hjelpe deg til å få det bedre.