Hei, har funnet anaboler med sprøyter her hjemme, dette er noe som 21 åringen i huset har sjult. Det er ikke tatt noen av disse kanylene, men pakken er åpnet. Hva råder du oss til å gjøre nå? Bør jeg kontakte treningssenteret der han går? Bør jeg kontakte politiets rus gruppe? Jeg er litt shaky og trenger noen gode råd…..Guttongen kommer hjem senere idag, og skal vi da konfrontere han, eller gjemme vekk dette og late som ingenting? hilsen fortvilet mor

Kvinne, 50 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Når det gjelder steroider og dopingmidler, blir dette dessverre utenfor vårt fagområde. Vi anbefaler at du tar kontakt med Dopingkontakten for råd og veiledning.

Generelt vil vi likevel anbefale at dere snakker med ham på en rolig måte om det dere har funnet, og spør ham ut om forbruket, og hva han selv tenker om veien videre. Du kan finne råd til bekymringssamtaler i våre guider til pårørende.