Hei, jeg var ute og drakk litt på onsdag men det ble fort mer enn jeg hadde planlagt.
Dagen etter kunne jeg ikke bevege meg ut av sengen og kastetopp brunt natten etter og hadde diare. Jeg svettet og hadde frysninger og spasmer den første natten.
Nå, 3 dager etter, så føler jeg meg forsatt uvel selv om jeg begynner å føle meg bedre, jeg klarer å bevege meg rundt fint og har ingen sterke symptomer. Jeg skulle ha dratt på legevakten tidligere men jeg bor alene og klarte ikke å komme meg ut. Burde jeg allikevel dra på legevakten eller til lege nå?
Takk på forhånd for svar 🙂

Mann, 22 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Utfra det du beskriver så virker det som om du har kommet over de verste ettervirkningene av alkoholbruken, så da er det vel kanskje ingen grunn til å oppsøke lege så sant ikke tilstanden forverrer seg igjen. Legger ved Rustelefonens Drikkevettregler som kan være ok å ta en titt på hvis du ønsker å få litt bedre kontroll med alkoholbruken din.