Kan man dø av en stor overdose med elvanse? Hvis jeg for eksempel tar fra 50-100 tabletter med elvanse 30 og 60mg?
Jeg har Ikke lyst til å leve lenger men vil helst ikke kutte over pulsårene igjen for det er så klinete. Jeg liker egt å bruke stoffer som får meg ned og ta overdose av det. De siste 3 gangene jeg prøvde var i løpet av 6 dager og da tok jeg masse forskjellige piller og blanda med ghb og alkohol og tok større og større doser for hver gang. Den siste gangen gikk jeg i bakken med en gang. Og fikk en varig hjerteskade. Så har ett stort håp om å få det til nå .

Hilsen ei som har gitt opp..

Kvinne, 24 år fra Oppland


RUStelefonen svarer:

Vi svarer ikke på denne typen henvendelser. Vi vil oppfordre deg til å be om hjelp. Du kan kontakte oss for veiledning om hvordan du kan få hjelp og hva slags hjelp som kan være passende, men vi gir ikke informasjon om hvordan du kan ta livet ditt.