Ecstasy

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hva er ecstasy.

Kvinne, 13 år fra Nordland


RUStelefonen svarer:

Ecstasy er et rusmiddel som virker både sentralstimulerende og hallusinogent. Når man har tatt ecstasy kan man oppleve økt energi, forsterkede sanseinntrykk og følelser av eufori og velvære. Effekten avhenger av hva som er i tabletten/pulveret, hvor sterk den er, hvilken sinnsstemning du er i, hva slags omgivelser du befinner deg i og hvilke forventninger du har. Virkningen av det samme stoffet kan variere fra person til person, og fra én rusepisode til en annen. Vanlige bivirkninger er depresjon, likegyldighet og lav energi. Mange opplever også angst og følelse av trykk i brystet. Du kan lese mer om ecstasy på våre sider

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.