Cannabis – har ikke røkt på ca 1 måneds tid

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg har røykt cannabis omtrent hver dag/annen hver dag i ca 4 måneder. Jeg avsluttet det med en langhelg i Nederland hvor jeg røykte hele dagen, hver dag hele helgen. Har sluttet nå og har ikke røkt på ca 1 måneds tid. Det jeg lurer på er hvor lang tid jeg må vente før det ikke ville kommet opp positivt på en urinprøve?

Mann, 21 år 


RUStelefonen svarer:

Gratulerer med å ha sluttet! Ved jevnlig bruk tar det alt fra 1-6 uker før cannabis ikke kan påvises i urinen lengre. Her er det individuelle forskjeller, men trolig vil det ta omlag 4-6 uker før du tester negativt med tanke på forbruket ditt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.