Smerter

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hvor mange paracet kan man ta før man blir immun?
har bristet ribbeinet og har utrolig vond. hvor mange kan jeg ta på en dag?

Kvinne, 16 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

I pakningsvedlegget til Paracet på Felleskatalogen står det beskrevet hvor mange tabletter du kan ta daglig. Voksne og barn over 12 år/og eller 40 kg skal kunne ta 1-2 tabletter à 500 mg eller 1/2-1 tablett à 1 g 3 ganger i døgnet. Men, noen tåler Paracet dårligere enn andre så det er viktig at du leser hele pakningsvedlegget. Er du usikker på mengden, om det er bra for deg, og om du tåler det, bør du kontakte legen din. For noen er også ribbensbrist så smertefullt at de trenger andre og sterkere smertestillende tabletter.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

 
Vi opplever for øyeblikket tekniske problemer. Chat og telefon er ustabile, vi jobber med å løse feilen. Beklager ulemper.