Overdose

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Visst Ej teke Paracet,Ibux, sovemedisin, antidepressiv og at man teke monge, kan man dø då?

Kvinne, 14 år fra Møre og Romsdal


RUStelefonen svarer:

Det blir en type brukerveiledning vi ikke gir. Hvis du planlegger å skade deg selv, vil vi heller oppfordre deg til å oppsøke hjelp. Det finnes et bredt og variert hjelpeapparat der ute, og noe som passer for enhver. Vi anbefaler at du leser denne oversikten over hjelpetjenester (fra Ung.no), samt denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse, for informasjon om noen av tilbudene som finnes, samt hvordan du kommer i kontakt med disse. Du bør snakke med noen voksne du stoler på om de problemene du opplever, f.eks. noen i familien din, en lærer eller helsesøster på skolen. Husk at disse tjenestene er til nettopp for å hjelpe de som trenger det.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.