Visst Ej teke Paracet,Ibux, sovemedisin, antidepressiv og at man teke monge, kan man dø då?

Kvinne, 14 år fra Møre og Romsdal


RUStelefonen svarer:

Det blir en type brukerveiledning vi ikke gir. Hvis du planlegger å skade deg selv, vil vi heller oppfordre deg til å oppsøke hjelp. Det finnes et bredt og variert hjelpeapparat der ute, og noe som passer for enhver. Vi anbefaler at du leser denne oversikten over hjelpetjenester (fra Ung.no), samt denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse, for informasjon om noen av tilbudene som finnes, samt hvordan du kommer i kontakt med disse. Du bør snakke med noen voksne du stoler på om de problemene du opplever, f.eks. noen i familien din, en lærer eller helsesøster på skolen. Husk at disse tjenestene er til nettopp for å hjelpe de som trenger det.