Nyrestein

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei
Mann her som er svært plaget av nyrestein har gjort 4 inngrep siste 2 år.
Nå etter siste ingrep i nov 2017 så har jeg hatt flere anfall og må ty til tramadol for og holde smertene under kontroll,nå siste 14 dager så har smertene kommet flere kvelder og lurer på om det er abstinent smerter eller virkelige nyresmerter.sprer seg oppover ryggen og får nesten krampelignende smerter.fikk utskrevet buscopan men hjelper lite.

Mann, 53 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Det er vanskelig for oss å kunne gi deg svar på hva som er årsaken til disse smertene. Men dette må jo være svært belastende, så vi anbefaler deg å ta det opp med legen din slik at du kan få en skikkelig utredning og den hjelpen du behøver.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.