Hei!
Her om dagen tok jeg Molly for første gang. Jeg var på en fest, og politiet kom inn. Akkurat i det vi skulle dra, kom effekten og keg ble sikkelig paranoid, og begynte deretter å bite tenner. Dette gjorde jeg en god stund, før vi gikk tilbake til festen. Når vi endelig kom oss tilbake til festen, sa noen av guttene at vi skulle ta masse tyggis.

Dagen etter var munnen min helt hovnet opp, tennene mine verket og halsen min klødde som bare det. Nå har det gått snart en uke og det er like ille enda. Hva er grunnen til dette og hvorfor går det ikke over?

Kvinne, 18 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Symptomene du beskriver skyldes nok først og fremst tanngnissingen. Dette kan godt være en bivirkning av MDMA. Lepper og munn kan også hovne opp. Hvis dette forsetter å plage deg så anbefaler vi deg å ta kontakt med lege. På vår nettside finner du mer informasjon om MDMA.