Mensensmertene ble verre med amfetamin

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, jeg bare lurte på om det ikke er no særlig bra å ta amfetamin når man har mensen? Jeg hadde nesten ikke smerter pluss at jeg var nesten ferdig, men så tok jeg amf i 3 dager å fikk ekstreme mensensmerter iløpet av de 3 dagene.. og det begynte å blø igjen. Tusen takk for Svar

Kvinne, 18 år fra Oppland


RUStelefonen svarer:

En av bivirkningene man kan oppleve ved å bruke amfetamin er muskelsmerter, så det kan ha vært dette du oppfattet som menstruasjonssmerter.

Det er vanskelig å si om plagene du opplevde var knyttet til menstuasjon eller om det var bivirkninger av amfetamin. Vi kjenner ikke til at amfetamin i seg selv påvirker menstruasjon, men bivirkningene som mangel på søvn og underernæring kan påvirke syklusen.

Du kan lese mer om virkninger og bivirkninger av amfetamin her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.