Hei 🙂 jeg tror blodåren min er slitt ut, fordi jeg får ikke lengre blodsvar i en åre jeg har brukt daglig en lang tid nå. Vil den gi blodsvar igjen? Kan injisere i den selvom jeg ikke får blodsvar, uten å få «bomskudd», og får rusfølelse. Bruker heroin og amfetamin, kan hende jeg har brukt for mye askobynsyre en gang jeg injiserte heroin.

Annen ting er at jeg noen ganger får et rødt, hovnet opp og brennende merke der jeg injiserer (ikke bomskudd)

Kvinne, 18 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Det vil bli bedre, men det tar lang tid. Det eneste du kan gjøre er å vente. Det er askorbinsyren som er årsaken til dette, ja.

Du bør oppsøke helsehjelp for skadereduksjon. Ta kontakt med sprøyterommet (https://www.bergen.kommune.no/tjenestetilbud/omsorg-trygd-og-sosiale-tjenester/omsorgstjenester/rustiltak/sproyterom) og be dem om hjelp og veiledning.

Ta kontakt med oss dersom du vil ha hjelp til å endre dine rusvaner.