Har gått på Lyrica 300 mgx2 pr.dag i 2 år pga nervesmerter,men så la jeg på meg så mye og i samråd med min fastlege så ble vi enig om at jeg skulle slutte med Lyrica for å se om det er det som har gitt meg mere rundt magen. Ble enig om å kutte kveldsdosen på 300 mg. for 2 uker siden og så kuttet jeg ut 300 mg.morgendosen igår morres. Jeg har slitt med helsa etter det,vil bare sove,vondt i magen og diarè. Regner med at dette er abstinenser!? Men hvor lenge varer de?

Kvinne, 49 år fra Finnmark


RUStelefonen svarer:

Viser til samtale på telefonen. Som nevnt der, bør du vise til erfaringer med nedtrapping og abstinenser fra større befolkninger (USA f.eks.) og fremlegge dette for legen. Du kan høre om dere skal lage en plan som er litt langsommere.

Ta med disse og snakk med legen.

Mentalhealthdaily.com -Lyrica Withdrawal Symptoms + Duration.

Lyrica Withdrawal (Lyrica – abstinenser) fra Recovery.com.