Jeg drakk en halvliter Hansa øl å er på paragraf 12 å må ta prøve i norgen

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei jeg drakk en halvliter øl på onsdag kveld å når jeg gikk på do sto det lapp at jeg må ta prøve i morgen altså en natt etter inntaket jeg kjenner så vist at jeg har drukket jeg er på paragraf 12 soning så positiv prøve vill bety at jeg må rett i kasjotten

Mann, år fra


RUStelefonen svarer:

Hvis institusjonen du er på har alkohol (etanol) i sitt ruspanel vil etanol kunne påvise at alkohol har vært inntatt siden forrige vannlating (u-etanol). Vi kan dog ikke vite om stedet du er på bruker denne analysen. Vanligvis er ikke alkohol en del av et vanlig ruspanel, men testes for ved utvidet screening. Ved utvidet rusmiddeltesting/screening vil alkoholinntak kunne påvises i flere dager etter inntak, også i mindre mengder. Vi kan som sagt ikke vite hvilke analyser som benyttes der du er. Vi håper det ordner seg for deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.