hei, jeg sliter med magen å tarmene spesielt endetarmen, jeg har prøvd hemoroide krem og d hjelper i endetarmen men ikke mer, 3 uker har jeg hatt dette probemet, kanskje lengre .
jeg bruker amf, benzo, cannabis (hasj) å lurer på om disse rusmidlene har en sammenheng med smerter å at hemoroidene ikke blir bedre? det kan gå en eller 2 dager uten mat her å der men i det siste har jeg en «rus kompanjong» som ikke ruser seg like mye å passer på at jeg spiser hver dag å tar vitaminer for å opprettholde kroppen mest mulig.
smerten er ubeskrivelig men ikke konstant.
jeg har også brukt andre rusmidler før smertene kom som for eksempel ghb, kokain, adhd medisiner, quetiapin, og mer, noe i etterkant også men ikke mye å ikke daglig.
sub å kokain fjerne smertene helt, paralgin forte demper litt.
har dere noen tips eller kunnskap om hva som kan hjelpe? TAKK FOR AT DERE ER HER FOR OSS!

Mann, 21 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Rusmidler generelt kan være en belastning på kroppen og også på tarmsystemet, men det kan også være andre årsaker til at du plages. Vi er ikke helsepersonell og har dessverre ikke noen gode tips her annet enn at du bør ta deg en tur til legen og få en ordentlig sjekk.