Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Bekymret og lurer på litt ang rus

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei,jeg er bekymret for en kamerat som jeg vet har rusa seg på litt av hvert. Selv aner jeg ikke hva han har ruset seg på. Rent bortsett fra speed og hasj. Selv har jeg 0 peil på disse stoffene da jeg aldri har prøvd det før. Jeg googla amfetamin og da fikk jeg opp veldig mye interessant som jeg da så at det er sånn han «blir» når han har rusa seg på amfetamin. Jeg er egentlig veldig redd på en måte folk som har rusa seg. Vet han absolutt ikke er farlig og at han er verdens snilleste mann. Ikke dømmer jeg folk ut av at de ruser seg,men på en annen måte gjør jeg det. Og det er kanskje fordi jeg ikke har prøvd sånne typer rus. Bortsett fra alkohol. Han sier selv han har slutta med både det ene og det andre. Men allikevel har han mange av de tegnene jeg har sett når jeg googla dette. Kan det være at han allikevel har disse tegnene selv om han har slutta? Jeg bare spør da jeg som sagt har 0 peil på sånt. Jeg vil gjerne stole på han,men er veldig vanskelig å gjøre det. Samme for meg hva folk vil gjøre med livet sitt,bare de holder meg utenfor…da jeg ikke er interessert i å ruse meg på noe som helst. Er det samme virkning som å drikke alkohol lissom?

Kvinne, 35 år fra Hedmark


RUStelefonen svarer:

Det er vanskelig for oss å avkrefte eller bekrefte hvorvidt kameraten din ruser seg. Den beste måten for deg å forholde deg til dette på er å ta det opp med kameraten  din og eventuelt si noe om din bekymring. På vår hjemmeside finner du tips og råd som kan være ok å ta med seg i en slik samtale.

På vår hjemmeside finner du også fakta om amfetamin og hvordan det virker.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.