Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Alkohol – gir noen slurker utslag på CDT?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg er alkoholiker,og vært edru veldig lenge. Og det skal jeg fortsette med! I dag var en veldig tøff sag. Jeg gikk og kjøpte 9halvlitere,tok par slurker utav den ene før jeg helte an ut. Deretter alle de andre også. Dette er første gangen jeg faktisk har greid det. Og er veldig stolt av meg selv. Sier bare hvor langt jeg er kommet. Så er stolt av det,og leger meg med god samvittighet. Det jeg lurer på er at jeg går og tar blod prøver en gang i uken. Mener det er da CDT% de måler. De er jo hanske så nøyaktige,og lurer på om det vil gi utslag at jeg drakk overhode noen slurker da? Jeg kommer til og høre med legen min,og tar testen uansett. Men jeg vet jeg kommer til å tenke på det frem til da.

Kvinne, 29 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Noen få slurker vil ikke slå ut på CDT. Det er ikke sikkert det vil gi målbar konsentrasjon av alkohol i blodet engang.

Det er flott å høre at du har sluttet å drikke. Gratulerer! Vi synes det er imponerende å høre. Vi vil råde deg til å fortsette din dialog med legen og ev. med andre som kan bidra til å holde deg edru.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Velkommen til RUSinfo!

Tirsdag 25. juni holder tjenesten stengt!