Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Hva er den beste testen for å finne spor etter narkotika i kroppen

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg lurer veldig på hva slags tester som er di beste for å på vise bruk av steroider kokain og ghb? Jeg er dag samboer med ei jente som har ei datter med en tidligere mann som missbruket dette. Han greier å lure urin prøver når det kommer til kokain og ghb. Men takket være politiet så ble han tatt med både kokain og ghb i sitt hjem, så samvær med datteren ble avblåst. Så vi lurer på hvor ofte burde han ta urin prøvet for å ikke lure seg unna kokain bruk? For vær mandag så greide han å levere reine prøver. Men vi vet med 100% sikkerhet at han bruker dette vær uke samt med ghb og anabole steroider. Holder det med feks å levere urin prøver mandag onsdag og fredag? Eller finnes det andre tester som kan vise hans bruk av disse stoffene. Vi vet att ghb er noe som går veldig fort ut av kroppen. Takker for svar da detter er veldig frustrerende.

, 38 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Problemet med kokain og GHB i urinprøver handler ikke først og fremst om hvilken prøve som er den beste, men snarere om at dette, som du sier, er stoffer med ganske kort påvisningstid i urin. Et enkeltinntak av kokain vil normalt kunne spores i kun 1-3 dager etter inntak med selv den beste analysemetode, og påvisningstiden for GHB er enda kortere enn dette. Dette betyr at urinprøver helst bør tas dagen etter antatt inntak, og fortrinnsvis også med morgenurinen. Altså bør forslaget du nevner, om å ta prøve mandag, onsdag og fredag, være tilstrekkelig – sett at han er villig til å gå med på dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.