Jeg trenger hjelp med lar i Porsgrunn! Går på metadon! Begynnte for et år siden! Men de vil sende meg ut i arbeid med en gang!! Å jeg har kraftig angst og nerve problemer!! Har v,ært narkoman siden jeg var 12år! Så håper dere kan ringe meg i morgen på tlf [innlegget er redigert for å ivareta anonymitet, red.]

Mann, 39 år fra Telemark


RUStelefonen svarer:

Vi har dessverre ikke anledning til å kontakte deg direkte, og vi kan heller ikke hjelpe deg direkte med din situasjon, ettersom RUStelefonen kun er en anonym informasjonstjeneste. Du er likevel velkommen til å ta kontakt med oss for en utdypende samtale dersom du ønsker det. For øvrig vil vi råde deg til å ta opp dine bekymringer med LAR direkte, evt. også forhøre med Norsk Pasientforening eller pasientombudet i ditt fylke, for ytterligere rådgivning.