Jeg Døde

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hei jeg døde 3 ganger på rad på 3 dager og drukket brennevin mens jeg var edru døde jeg om natten lurte på etter jeg brant alt det fissible materiale i blodårene så huden flasset av om jeg bare kan gå på apoteket operasjonsentralen sa jeg skulle ringe halsemyndigheter og nå skal jeg lage speed og dyrke urten som skal omforhvandles til methamfetamin kan jeg få en uten etsende narkotika på fra apoteket har hørt man kan få fengsel vet ikke helt hvordan det å få legeresept

Mann, 25 år fra


RUStelefonen svarer:

Det høres ut som du er i en svært vanskelig situasjon. Utfra hva du beskriver er det vanskelig for oss å gi deg konkrete råd om hvordan du skal forholde deg til det du har opplevd . Vi anbefaler deg å ta kontakt med fastlegen din/legevakt og fortelle h*n om dine opplevelser og be om hjelp.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.