RUS, hva gjør jeg??

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hva gjør jeg?? Min nabo tar narkotika daglig, det er tydelig på han og man hører ganske tydelig når han kommer. Hva faen gjør jeg, han er bevæpnet??

Mann, 24 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Det er ikke slik at dersom noen begynner med narkotika så kommer aggresjon med på kjøpet. Mennesker som bruker narkotika er like forskjellige som mennesker som ikke bruker; noen er greie, noen er sinte, noen er umoralske, noen er moralske, noen er farlige og noen er bare snille osv.

Hvis du opplever at naboen din er truende på noen måte, eller vet at han er bevæpnet, kan det være greit å ta en prat med politiet. Men det at han bruker narkotika gjør han ikke automatisk til et farlig menneske.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.