Circadine og zopiclone

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Min datter hr store problemer m å sovne. Har brukt circadine i 2 uker nå. 1 uke virket den godt. Nå ser d ut til at den ikke virker. Prøver 1,5 tablett. Men desperat- gir jeg en halv tablett zopiclone itillegg… er det farlig? Og kan det være sånn at circadine ikke fungerer???

Kvinne, 15 år fra Sør-Trøndelag


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke kjent med at det skal finnes noen betydningsfulle kryssreaksjoner mellom Circadin og Zopiclone. Dette er likevel en problemstilling du må ta med legen(e) som skriver ut medisinene, da det kan virke som om hun har utviklet en forhøyet toleranse for Circadin, hvorpå det er legen som må avgjøre forsvarlig fremgangsmåte videre.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.