Hei
Litt usikker om jeg klarer å få frem riktig poeng men forsøker:)
Jeg har adhd og blitt sent medisinert i en alder av 32 i dag er jeg 38. Jeg er en aktiv kvinne og trener nesten dagelig. Takket være medesinene har jeg fått orden på livet mitt og klart mye jeg ikke ville hvert i stand til uten. I 2015 besto jeg min siste examen i anatomi og hadde bestemt meg for å slutte med medesinene og trappet nedover til halv dosering. Jeg forsøkte så i fjord vinter men da jeg merket at jeg mistet kraft og energi til å klare å trene like hardt stilte jeg meg et spørsmål: Kunne det være at kroppen min ble tidligere utslitt en hva som er normalt? Etter som de faktisk også for meg til å presse meg hardere også gjennom trening o.s.v.
Jeg spurte meg så ? Går jeg egentlig på reserve energie?
Kan kroppen bli tidligere gammel og utslitt flere år med disse sentral stimulerende medesinene???? Er det gjort en grunndig forskning på slikt? Jeg bryr meg om livet mitt… Jeg sluttet å røyke fordi jeg ville ha de årene jeg kunne få…Det samme begynte jeg nå i dag å tenke da jeg kjente en uoverstemmelig følelse igjennom treningen. Spinning….. Som kan kobble til med hjerte..
Jeg klarer ikke lenger like hard puls trening virker det ut som, uten medesin som jeg en gang gjorde. Det gjør så jeg begynte å tenke mer???

Kan dette gjøre så jeg for en tidligere død? Medesinene mener jeg?

Kvinne, 38 år fra


RUStelefonen svarer:

Vi viser til samtale hvor dette ble diskutert. Vi avtalte da at du kunne ta saken opp med ADHD Norge som nok sitter på mest forskning. Dersom du ikke får avklaring der, ta kontakt igjen.