Sarotex og sovemedisin

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Æ har ilang tid slette med angst og sovinga e elendig. Brukte sarotex lenge. og nå sovemedisin. Men i kveld tok æ begge. Går det bra vist man gjør det av og til ??

Kvinne, 40 år fra Finnmark


RUStelefonen svarer:

Det er vanskelig for oss å svare på om det går bra da vi ikke vet hva slags sovemedisin du har tatt. Denne typen medikamenter er ikke veldig fysisk skadelige, men de kan være svært avhengighetsskapende. Generelt skal man være forsiktig med å blande ulike medikamenter, og forsikre seg med lege om at dette er mulig. Hvis av og til er en sjelden gang, går det nok bra, men vi anbefaler uansett at du snakker med legen din om dette dersom du er usikker.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.