Circadin og hasj

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Lurer på hva som skjer hvis jeg bruker Circadin (sovepiller eller noe lignende) og røyker hasj kanskje en gang i uka? De pillene tar jeg før jeg legger meg hver dag.

Kvinne, 16 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke kjent med at det skal finnes noen betydelige interaksjoner mellom Circadin og cannabis. Men ettersom begge har en sløvende effekt på sentralnervesystemet (som igjen regulerer pustesenteret), anbefaler vi at du unngår å bruke dette samtidig. Med det mener vi at du ikke bør innta Circadin i kort tid etter at du har røkt hasj, eller at du ikke bør røyke hasj i kort tid etter at du inntar Circadin. Dersom du ønsker å røyke hasj, bør du altså gjøre dette i god tid før du inntar Circadin på kvelden, slik at du ikke lenger er påvirket av hasjen når du skal ta Circadin.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.