Rus.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg klarte å holde meg ett helt år, men så kom det en kjempe sprekk. Hva kan jeg gjøre!? For det blir bare tyngre å tyngre å komme seg tilbake til det normale liv.

Sendt fra iOS-applikasjonen

Mann, 35 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Du skriver ganske kort om situasjonen du er i. Vi vet for eksempel ikke hva slags rusmiddel du bruker, om du har fått hjelp  og hvorfor du har hatt en kjempesprekk etc. Hvis vi skal kunne hjelpe deg må du skrive litt mer om deg, og situasjonen din. Du kan også ringe oss hver dag på 08588 mellom kl. 11 og 19 (10-19 på tirsdager og onsdager), eller du kan chatte med oss mellom kl. 11-17 hver dag (10-17 på tirsdager og onsdager)

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.