Hei. Ser på kildene dere har brukt til HAP-appen. Dette er jo helt usammenhengende, mange veldig dårlige, gamle/upålitelige kilder. Som FMR og Lundqvist. Kan dere ikke forholde dere til større oppsummeringer av internasjonal forskning, som viser konsensus? På dette området er det såpass mye gammel og tvilsom forskning at det blir helt useriøst å velge ut kilder slik dere gjør. Utvalget viser manglende akademisk nivå fra deres side – det er ikke bare et spørsmål om at «forskere er uenige» eller noe i den duren. Elendig og skuffende. Og når skal dere egentlig fjerne Lundqvist-sjarlatanismen fra appen deres? Dere leder folk til å tro at de er sykere enn de er med skadelig og feil informasjon om ettervirkninger av cannabis og hasj i fettet.

Mann, 37 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Takk for din tilbakemelding.