Barne og ungdomsarbeider, jobber i b.hage

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Stor smerter i kroppen, skal utredes for ME, for tiden sykmeldt . Kan jeg eller bør jeg overhode går tilbake til jobb når jeg tar 3x 50mg tramadol og 3x1g paracet hver dag for å holde smertene noe under kontroll?

Kvinne, 34 år fra Nord-Trøndelag


RUStelefonen svarer:

Vi har ikke nok kunnskaper om deg eller din situasjon til å kunne gi noen forsvarlig uttalelse omkring dette. Noen fungerer greit i arbeidslivet med en slik dosering, mens andre kan oppleve dette som krevende – og du kjenner deg selv best. Vi tenker derfor at dette er et spørsmål du er nødt til å ta i samråd med legen din, evt. også din arbeidsgiver.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.