Hei. Lurer på en ting. Et yngre familiemedlem har jeg fersket med.et glass rivotril,ca 3del igjen. Han har jatt høyt konsum,dvs ca 8til10 2.g daflig. Er epileptiker,så kjenner godt til hva det er. Men,disse er falske. Har levert inn alle m unntak av en halv,til apotek for destruksjon,da disse var veldig harde,men ifølge han guttungen,under 18,så var det etter to ukers nedten daglig inntak at bena hans hovnet voldsomt opp,kunne gå,men smertefullt. Nektet lege da det ville blitt barnevernssak av det fryktet han. Men lilla ben,v onde,og selvom han drakk vanndrivende te,bena hlyt etc,så roet det seg ikke før for noen dager siden,ca ti dager Etter siste inntak. Hvor kan jeg få analysert hva som er i de såkalte ungarske Rivotril glassene som tydeligvis er en farsott sammen med amfetamin i dette landet her..? Uten at det må bli represalier av det,legevakt må jo ha id,politiet og,så et apotek,kanskje sykehusapotek?

Mann, 38 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Vi kan nok ikke svare deg på mail, og vi fjernet adressen av hensyn til din anonymitet. Så vidt vi kjenner til er det ikke noe sted du kan levere rusmidler inn til analyse anonymt.  Hvis dette gjelder en ungdom under 18 år, anbefaler vi deg å ta kontakt med barnevernet.