Hei jeg har nå kjæreste på 19år og hatt lyst til å prøve litt kokain.
Jeg er helt mot det
Ossen snakker jeg dette med henne og få henne til se at det ikke er lurt og smart
Vi diskuterte eller små krangla når hun sa det
Vi var litt fulle og jeg sa at ikke kunne være sammen med henne vis du ville ta det
Vi er sammen nå og jeg vil snake sammen med henne om det
Jeg er redd får at det ikke blir noe bra samtale.og dette vil bare ende at vi slår opp noe tips hilsen bekymret kjæreste

, 20 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Viser til telefonsamtale med en av våre veiledere. Der ble det i korte trekk nevnt at dette nok ikke egentlig handler om et rusproblem, der du skal ha ambisjoner om å overtale henne bort ifra denne nysgjerrigheten – men at dette snarere er et samlivsproblem, der dere er nødt til å ha en god samtale om hvor grensene deres går, for at dere skal kunne fortsette å ha et velfungerende forhold sammen i fremtiden.